I sommar färdigställer BrickHouse fastigheten Prästkragen 1, med 41 st hyresrättslägenheter på Gamla Norrtäljevägen 103 A och B i Roslags-Näsby, Täby.

Täby kommun är fastighetens första hyresgäst.´

Här bygger BrickHouse ett par stadsvillor med hög arkitektonisk kvalitet, signerade delägaren och arkitekten Tomas Sandell och Anders Rotstein på Sandell Sandberg Arkitekter AB. Husens första hyresgäst är Täby Kommun som med ett tioårigt blockhyresavtal ökar bostadstillgängligheten för kommunens invånare.

Stadsdelen Hägerneholm är en ny levande och trivsam stadsdel i attraktiva Täby med närhet till friluftsliv, vacker natur, shopping, service och bra kommunikationer. Täby kommun satsar på hållbara bostadskvarter och stadsdelar.

  • Vi är glada att kunna meddela att BrickHouse är först ut med att färdigställa ett av Täby kommuns planerade flerbostadshus i området. Byggprocessen har gått över förväntan och redan i sommar kan de första boenden flytta in. Vi är mycket glada över att ha Täby kommun som hyresgäst och ser fram emot ett gott och givande samarbete, säger Johan Blomster, VD och delägare på BrickHouse Bostäder.

För mer information

Johan Blomster, VD och delägare BrickHouse Bostäder AB,  070-713 03 40, johan.blomster@brickhousebostad.se